hoorcare-audicien-heemskerk-hfd-hooroplossing

Beter horen begint bij HoorCare

Heeft u steeds meer moeite om mensen te verstaan of merkt u dat u de TV of radio steeds harder zet? Slechthorendheid is een veel voorkomende beperking. Niet alleen ouderen krijgen ermee te maken, ook onder jongeren, die vaak harde muziek luisteren, nemen de klachten toe. Wanneer u merkt dat uw gehoor achteruit gaat, is het verstandig om langs te komen voor een hoortest. Bij HoorCare in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum voeren we deze gehoortest gratis en geheel vrijblijvend uit. Twijfelt u over uw gehoor? Twijfel niet langer en kom langs. De deskundige audiciens van HoorCare zijn gespecialiseerd in de zorg voor uw oren.

Gratis hoortest door onze vakkundige audicien

Voor een gratis en vrijblijvende gehoortest adviseren wij om van tevoren een afspraak te maken. Zo kan onze audicien alle tijd voor u nemen en de aandacht geven die u verdient! We beginnen met een intakegesprek, waarin uw klachten besproken worden en de audicien u een aantal vragen zal stellen. Zo kan er een compleet beeld gevormd worden van uw klachten, wensen en behoeften. Na het inspecteren van uw oren start onze audicien aan de gehoortest. De zogenaamde geluidstest, ook bekend als piepjestest, wordt eventueel aangevuld met een spraaktest. Hierbij zegt u woorden na die in uw oren afgespeeld worden. De resultaten van de hoortest krijgt u na afloop mee naar huis.

Adviesgesprek op basis van de gehoormeting

In het adviesgesprek bespreekt de audicien van HoorCare vrijblijvend de hooroplossingen die bij u passen. Dit advies wordt opgemaakt op basis van uw klachten en de resultaten die uit de oorinspectie en hoortest gekomen zijn. In sommige gevallen is een grondige medische diagnose, een speciaal behandelplan of uitgebreid onderzoek door KNO (Keel Neus Oren)-arts of een Audiologisch Centrum. Door onze nauwe samenwerking met KNO-artsen en Audiologisch Centra kunnen de HoorCare audiciens u eenvoudig doorverwijzen.

De gehoortest en het adviesgesprek duren samen circa een uur. Bij HoorCare test u uw gehoor gratis en vrijblijvend, en met een kop koffie erbij vliegt de tijd voorbij! Maak snel een afspraak voor een beter gehoor.

Maak een afspraak


Top