hoorcare-audicien-heemskerk-hfd-service

Service en onderhoud van uw gehoorapparaat bij HoorCare

De audiciens bij HoorCare helpen u graag met het onderhouden en reinigen van uw gehoortoestel. We bieden graag een zo volledig mogelijke service, en daar hoort een uitstekende nazorg natuurlijk bij. Is uw hoortoestel beschadigd en is een reparatie nodig? Of heeft u vragen over het onderhoud van uw hoortoestel? Kom gerust langs in onze winkels in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum. Onze audiciens helpen u met al uw vragen.

Reparatie hoortoestel in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum

Een kapot gehoorapparaat is heel vervelend, u heeft uw gehoor immers iedere dag nodig. Bij HoorCare in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum kunt u terecht voor een snelle en vakkundige reparatie, ook wanneer uw hoorplossing niet bij onze winkel vandaan komt! Dat is pas service.

Hoortoestel schoonmaken

Regelmatig onderhoud van uw gehoorapparaat is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en goed blijft werken. Het reinigen van het apparaat is iets dat u zelf kunt doen, maar de audiciens van HoorCare kunnen dit ook voor u doen. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor het inwinnen van informatie over diverse reinigingsproducten en uitleg over het schoonmaken.

Van snelle reparaties, tot reiniging en onderhoud van uw gehoorapparaat, hiervoor kunt u allemaal bij de vakkundige audiciens van HoorCare terecht. U vindt onze winkels in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum.

Kom langs


Top