hoorcare-audicien-heemskerk-s-vergoedingen-2

Vergoeding zorgverzekeraar 2017

Welke verzekering u ook heeft, bij de aanschaf van een hoortoestel bij HoorCare in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum wordt deze altijd (deels) vergoed! Sinds 1 januari 2013 heeft het vergoedingenstelsel flinke veranderingen ondergaan. Zo wordt 75% standaard vergoed door de verzekeraar en betaalt u als klant 25% van het aankoopbedrag als eigen bijdrage. De audiciens van HoorCare informeren u altijd schriftelijk over welk deel van de hooroplossing vergoed wordt en of een eigen bijdrage van toepassing is.

Gratis hoortest in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum

Op basis van het intakegesprek en een uitgebreide vragenlijst, allebei vaste onderdelen van de gratis gehoortest, zal onze audicien functioneel voorschrijven wat voor u de meest geschikte hooroplossing is. Dit functionele voorschrijven is het uitgangspunt voor de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Slechthorende kinderen tot en met 15 jaar

Slechthorende kinderen tot en met 15 jaar dienen in Nederland door een Audiologische Centrum behandeld te worden. Bezoek dus eerst één van de Audiologische Centra voordat u bij ons langskomt met uw zoon of dochter.

Aanvullend verzekerd

Bent u aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat er voor u een andere vergoeding geldt. Aanvullende verzekeringen voor audiologische hulpmiddelen verschillen per zorgverzekeraar. Neem contact op met HoorCare voor meer informatie over uw aanvullende verzekering en vergoeding.

Heeft u vragen over uw vergoeding of de hoogte ervan? Neem gerust contact op met de audiciens van HoorCare voor meer informatie en uitleg. Wij helpen u graag in één van onze vestigingen in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum!

Kom langs


Top