hoorcare-audicien-heemskerk-hfd-voorwie-hoofd

Een passende hooroplossing voor iedereen bij HoorCare

Slechthorendheid kan iedereen overkomen. Veel ouderen krijgen ermee te maken, maar ook jongeren en jongvolwassenen krijgen er steeds vaker mee te maken. Concertbezoekers worden vaak blootgesteld aan harde muziek en wat dacht u eens van de oordopjes in de oren waarmee muziek wordt geluisterd? Ieder probleem vraagt om een andere oplossing, in de vorm van een hoortoestel, gehoorbescherming of andere hooroplossing. HoorCare in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum is dé hoorspecialist en biedt graag advies en een oplossing voor een beter gehoor!

Bij slechthorendheid

Wanneer u last heeft van een verslechterd gehoor meten de audiciens van HoorCare met de meest geavanceerde apparatuur uw gehoorverlies op om uw gehoorverlies scherp te kunnen bepalen en uw gehoorapparaat perfect af te stellen. Mocht u naast een hoortoestel ook behoefte hebben aan andere hulpmiddelen, zoals wek- en waarschuwingssystemen of geluidversterkers voor radio en televisie, dan kunt u ook bij ons terecht!

Voor wie?

Een verminderd gehoor kan meerdere oorzaken hebben, de audiciens van HoorCare adviseren graag over de beste oplossing voor ú. Zo worden muzikanten en concertbezoekers regelmatig blootgesteld aan harde muziek, in dit geval is een goede gehoorbescherming met geluidsfilters aan te raden. Ook binnen andere professionele vakgebieden zijn gehoorbeschermers een goed idee, denk aan mensen die op lawaaierige plekken zoals vliegvelden of bouwplaatsen werken. Voor mensen met slaapproblemen of wanneer u vaak oorontsteking heeft kunnen we ook slaapdoppen of zwemdoppen op maat maken.

Gehoor meter


Wie u ook bent, en of u nu slechthorend bent of gehoorbescherming zoekt, bij HoorCare in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum krijgt u passend advies en een hooroplossing op maat.

Kom bij ons langsTop