hoorcare-audicien-heemskerk-hfd-wiezijnwij

HoorCare audiciens: dé hoorspecialisten in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum

Perfecte zorg voor uw oren en gehoor staan centraal bij de audiciens van HoorCare. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur meten onze audiciens Harry Dijkstra en Arthur van Els uw gehoor op. Indien nodig meten wij een hoortoestel aan of adviseren over een andere hooroplossing. Onze service reikt zo ver, dat u ook met een hoortoestel van een andere winkel bij het team van HoorCare terecht kunt.

Hooroplossingen en service van kwaliteit

HoorCare is een StAr-gecertificeerde audicien. Dit officiële keurmerk staat voor Stichting Audiciensregister (StAr) en bewaakt de kwaliteit van Nederlandse audiciens. Daarnaast zijn we lid van de CvZA, de vereniging van zelfstandige vakaudiciens die zich aan de hoogste kwaliteitsnormen houden. Omdat we nauw samenwerken met Audiologische centra en KNO-artsen, kunnen wij een doorverwijzing voor u in orde maken, mocht dit gebleken zijn na onderzoek!

Het team van HoorCare

In de HoorCare winkels in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum zijn altijd professionele audiciens aanwezig, want voor het aanmeten van hoortoestellen is voldoende kennis en ervaring vereist. Harry Dijkstra is een erkende StAr- en Triage-audicien, die altijd voor u aanwezig is tijdens openingstijden. Ook StAr- en Triage-audicien Arthur van Els zit voor u klaar om te helpen; denk aan een gehoortest, advies en informatie. Als Triage-audicien bieden we service van het hoogste kwaliteitsniveau!

Ons team:

  • Harry Dijkstra – StAr- en Triage-Audicien
  • Arthur van Els – StAr- en Triage-Audicien
  • Sebastiaan van der Werf – StAr- en Triage-Audicien
  • Melanie – administratie & ondersteuning
  • Mirella – administratie & ondersteuning

Voor een vrijblijvende kennismaking, een luisterend oor of een hoortest bent u van harte welkom bij HoorCare in Heemskerk, Santpoort-Noord en Castricum. Onze audiciens bieden zorg voor uw oren onder genot van een heerlijk kop koffie met iets lekkers.

Bezoek ons


Aangenaam, StAr- en Triage-audicien Harry Dijkstra


Bij HoorCare staat audicien Harry Dijkstra paraat om u te helpen met de perfecte zorg voor uw oren en gehoor. Harry is StAr- en Triage-audicien en is daardoor in staat u uitstekend advies te geven op het gebied van hooroplossingen. Persoonlijke aandacht is waar het om draait!

“Omdat we alle merken en modellen leveren, kunnen we u helpen wanneer u problemen heeft met uw bestaande toestel, ook al is deze afkomstig van een andere winkel.” - Harry Dijkstra, StAr- en Triage-audicien

Heeft u een hoortoestel nodig? Breng een bezoek aan HoorCare om audicien Harry te ontmoeten. In onze vestigingen in Santpoord-Noord, Castricum en Heemskerk beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur voor een deskundige hoormeting.

Maak kennis

Aangenaam, StAr- en Triage-audicien Arthur van Els


HoorCare audicien Arthur heeft het audiciensvak met de paplepel ingegoten gekregen, hij is inmiddels de derde generatie audicien. Aandachtig luistert hij naar uw wensen en klachten en neemt uitgebreid de tijd voor u. Arthur is StAr- en Triage-gecertificeerd en beschikt daardoor over genoeg vakmanschap, kennis en ervaring.

“Mijn opa was audicien, mijn vader was audicien en ik zit nu als derde generatie ook in het audiciensvak. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar uw klachten en wensen. Daar neem ik graag de tijd voor. Wij plannen de afspraken zo in, dat u altijd dezelfde audicien heeft. Zo hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen. Met onze ervaring, kennis en vakmanschap proberen wij u de beste oplossing te bieden. Ook als dit betekent dat u na een proefperiode beter van toestel kunt wisselen, elke week langskomt met vragen of een extra onderzoek nodig is. Gelukkig hebben wij nauw contact met KNO-Artsen en de Audiologisch Centra. Ik ga voor het hoogst haalbare, zodat u echt tevreden bent en er een nieuwe wereld voor u opengaat! Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom!” - StAr- en Triage-audicien Arthur van Els

Bezoek HoorCare in Castricum, Heemskerk of Santpoord-Noord om audicien Arthur te ontmoeten. Met veel precisie voert hij een hoortest uit en geeft een eerlijk advies over de meest geschikte hoortoestel.

Maak kennis


Top